Rulouri de piept de pui umplut cu dovlecei

de Alina26 in Pui, 6 Mai 2013 | 6498 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de pui
  • 3 dovlecei (zuchini)
  • 50 g faina alba
  • 1 crenguta de rozmarin
  • 1 crenguta de salvie
  • 1 catel de usturoi
  • 1/2 pahar de vin alb
  • 30 g unt
  • 3 lg ulei de masline
  • usturoi praf
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de piept de pui umplut cu dovlecei:

Spalam dovleceii, ii taiem circa 2-3 mm si ii punem la prajit intr-o tigaie antiaderenta incinsa bine (fara ulei). Saram fiecare felie de dovlecel.

Spalam pieptul de pui si taiem ca pentru snitele,le batem si le condimentam cu sare,piper si usturoi praf.

Pregatim rulourile: intindem felia de carne punem dovleceii pe toata suprafata feliei de carne (taiati din felia de dovleac daca e prea mare).Inchideti cu o scobitoare.

Punem o tigaie la incins cu unt, 3 linguri de ulei de masline, salvia, rozmarin si usturoiul curatat si zdrobit.

Intr-o farfurie punem faina si dam rulourile  prin faina si le punem la prajit.Prajim bine pe toate partile,dupa care punem paharul de vin.Lasam sa se evapore vinul.Le scoatem pe o farfurie.

Serviti calde,cu un piure de cartofi sau dovlecei pe gratar.

Pofta mare!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de piept de pui umplut cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rulouri de pui cu carnat si fulgi de porumb, la cuptor